Open top menu
Wednesday, 3 February 2016

NUTRIFERON MENINGKATKAN SISTEM IMUN BADAN ANDA.


Tiada lagi masalah kerap demam dan selsema dengan Nutriferon Shaklee kerana nutriferon penggalak imunisasi (immune booster) ciptaan pakar imun, Dr Yasuhiko Kojima dari Universiti Tokyo, Jepun pada tahun 1954. Mereka yang menghadapi masalah antibodi lemah, mudah sakit dan sakit yang lambat sembuh sangat digalakkan untuk mengambil nutriferon.Tinggalkan paracetamol sekarang! Paracetamol mempunyai side effect kepada tubuh. Kenapa perlu pilih paracetamol sedangkan ada alternatif lain yang bebas dadah, semulajadi, selamat dan berkesan! Sistem imun ni adalah seperti tentera terhadap tubuh badan kita yang mampu melawan jangkitan dan penyakit-penyakit yang mengancam kesihatan dan kecergasan badan. Tanpa pertahanan (nutriferon) ini, virus, bakteria, parasit, toksin dan lain-lain patogen berbahaya akan menyerang badan kita, menjadikan badan kita lemah dan sakit.

Nutriferon hasil ciptaan pakar imun, Dr Yasuhiko Kojima dari Universiti Tokyo, Jepun pada tahun 1954. Setelah membuat kajian selama 40 tahun ke atas ribuan jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba yang berlainan, akhirnya beliau telah berjaya menetapkan bahawa ekstrak dari 4 tumbuhan iaitu biji labu, bunga Safflower, Honeysuckle Jepun dan biji Plantago mempunya daya pendorong kepada pengeluaran semulajadi interferon tubuh. Anda tidak akan dapat Nutriferon yang dihasilkan dari formula eksklusif dan telah di patenkan oleh shaklee ini di mana-mana kedai di malaysia kecuali dari pengedar berdaftar shaklee yang sah.


SIAPA YANG PERLU AMBIL NUTRIFERON INI?

1) Mereka yang sering sakit, selsema, demam.
2) Ibu yang menyusukan anaknya yang mana anaknya demam atau sakit yang berpanjangan.
3) Mereka yang mempunyai masalah imunisasi
4) Mereka yang sering travel dan kerap keluar negara.
5) Mereka yang sering stress
6) Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit
7) Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan,ACE
8) Mereka yang mempunyai alergi dan eczema.Tagged
Different Themes
Faridah Ahmad Menulis

Saya Faridah bt Ahmad, pengedar sah SHAKLEE anda no. ID 929771. Jom CANTIK dan SIHAT bersama Shaklee (Selamat Mesra Alam dan Berkesan) bukan hanya sekadar MENJUAL SUPPLEMENT SHAKLEE tetapi berkongsi ilmu mengenai KEBAIKAN SUPPLEMENT SEMULAJADI.

2 comments:

  1. saya pun dah lama tak makan paracetamol since makan shaklee ni..Alhamdulillah

    ReplyDelete

Popular Posts