Open top menu
Sunday, 19 April 2015
Vitamin shaklee untuk hamil

 

Tips Menimang cahaya mata dalam masa 2 bulan bersama set kesuburan shaklee

 
Salah satu vitamin shaklee untuk membantu para isteri yang telah berkahwin tetapi belum menimang cahaya mata adalah GLA complex Shaklee. Bila saya mencadangkan set kesuburan untuk membantu mengatasi masalah sukar untuk hamil ini, ramai yang bertanya kepada saya beberapa 'soalan cepumas'.
 
1) " Confirm ke lepas makan Set Kesuburan shaklee ini akan mengandung?"
2) " Berapa lama saya kena ambil Set Kesuburan Shaklee ini baru saya akan mengandung?"
3) " Saya dah cuba macam2 ubat ni, tapi tak pregnant2 pun.. betul ke shaklee boleh membantu saya?"
 
Ye, saya faham masalah anda semua. kurang yakin dan mudah putus asa. Betul x?
 
Yakinlah dengan janji Allah itu dan jangan cepat putus asa dengan masalah yang dihadapi sebaliknya tingkatkan usaha dan kuatkan semangat untuk mengatasinya, Firman Allah :
“ …dan janganlah kamu berputus asa dari rahmat Allah. Sesungguhnya tiada berputus asa dari rahmat Allah melainkan kaum yang kafir” (Yusuf : 12)

Wahai isteri-isteri sekalian..Ketahuilah.. Bahawa rezeki untuk menimang cahaya mata itu adalah rahsia ALLAH S.W.T. Set kesuburan shaklee hanyalah sebagai salah satu ikhtiar shaja. Dimana ia adalah ikhtiar yang tidak memudaratkan malah menjadikan anda & suami semakin sihat. Apabila kita sihat, hormon dalam badan kita akan stabil. Bila hormon stabil, haid pun teratur, maka mudahla untuk kita merancang dan berusaha untuk mendapatkan cahaya mata. :-)
 
Tapi yang sebenarnya set kesuburan shaklee yang mengandungi GLA complex ini telah membantu ramai para isteri berjaya hamil dalam tempoh terdekat.
 
 
SET KESUBURAN CADANGAN UNTUK PERMULAAN:

Untuk Suami : (vitalea+b complex+vita C) Set Kesihatan
bersama (Vita-E dan Zinc) Set Kesuburan
Untuk Isteri : (vitalea+b complex+vita C) Set Kesihatan
bersama (Alfalfa+ GLA) Set Kesuburan

 




Untuk pertanyaan boleh hubungi :
Ieda-012-9555602
Sms/Whatapp/Call
Free postage seluruh Malaysia
COD Johor Bahru area


 
 
 
 
 


Read more
Saturday, 11 April 2015
Set slimming shaklee

SET SLIMMING SHAKLEE

 Assalamualaikum..

Bulan ini shaklee menawarkan 2 produk slimming shaklee dengan harga promosi iaitu Cinch caffe late dan chocolate serta Lecithin shaklee. Saya nak cerita sikit kelebihan dua produk ini.


CINCH SHAKE MIX
Minuman pengurusan berat badan yang berkesan dan cepat mengurangkan berat badan. Di perkaya dengan Leucine bagi mengekalkan otot semasa anda menurunkan berat badan. Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang. Tiga perisa : Caffe Latte, Chocolate dan Vanilla.   
LECITHIN
Membantu diet seharian anda kerana fungsinya yang semulajadi dalam memecahkan lemak dalam badan dan membantu dalam pengurangan berat badan.
Shaklee juga menawarkan set slimming mengikut budget anda. Untuk kesan yang optimum of course la kena ambil yang set paling banyakkan.. tp bagi yg budget kurang..jgn risau anda pun mampu slim mcm org lain.. yg penting di siplin kita dalam usaha nak kurus ni..

Set budget (Alfalfa+Lecithin) RM107 (Free postage+Free Pil Box)
Set medium 1 (Alfalfa+Lecithin+Herbalex) RM160 (Free postage+Free gift)
Set medium 2 (Alfalfa+Lecithin+Herbalex+Omega) RM296 (Free postage+2 Free gift+Cara Makan)
Set superb ( Alfalfa+Lecithin+Herbalex+Omega+Esp/Cinch) RM446/469 (Free postage+2 Free gift+Cara Makan+Surprise gift)
Set Awesome ( Alfalfa+Lecithin+Herbalex+Omega+Esp/Cinch+Cinch Energy Tea mix) RM600
 (Free postage+2 Free gift+Cara Makan+Surprise gift+Free membership (Jimat RM69) with add on 2-3 Items.

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan sehingga 30%, anda boleh mendaftar sebagai ahli shaklee Keahlian hanya RM69 sahaja seumur hidup atau keahlian percuma dengan pembelian melebihi RM600 dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti.

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAA BOLEH HUBUNGI SAYA

 
 
Read more
Saturday, 4 April 2015
no image



KISAH MAK PENGIDAP KENCING MANIS DAN TONIK KESAYANGANNYA.

La Tahzan. Jangan bersedih. Allahada!

“Aku Muslimah High Class, Aku ingin cari redha Allah. Aku ingin kesyurgaNya bersama orang yang aku sayang. Aku ingin berakhlak seperti akhlak ahli syurga. Syurga itu Mahal, di hun ioleh orang-orang Mahal (High Class dalam beriman dan bertaqwa kepada Allah). Bukan yang sebaliknya. Maka aku memulakan langkah hari ini. Moga hari ini lebih baik dari semalam. Bismillah”.
(Credit from Blog Aku Islam)
Buat diriku dan hawa-hawa sekalian, try Motivatekan diri kita dengan mengatakan ini setiap hari.

Ok, Assalamualikum semua..

Ingin jadi muslimah high class kan?? Salah satu cara adalah berbakti kepada kedua orang tua kita. Periharalah mereka selagi mereka masih hidup.

Di sini saya ingin kongsikan kisah mak saya. Satu2nya mak yang saya ada dan beliau masih sihat, Alhamdulillah..Namun awal tahun 2014 yang lepas penyakit kencing manis mak tiba2 menyerang sampai tiada tiada bacaan. Mak hilang energy. Badan mak letih lesu..sebulan mak terlantar lemah kerana selera makan mak hilang. Mak semakin kurus hari demi hari. Mak saya penghidap kencing manis type 2. 

Kesian tengok mak saya, tiap-hari hari cucuk insulin sebab kencing manis dah kritikal sangat. Boleh kata kalau tak cucuk, mesti rasa letih. Sampaikan mak ngadu rasa sakit bila dicucuk jarum sebab dah lama tak tukar jarum baru. Satu hari ketika mak ingin ke bilik air, mak tiba2 krem tangan dan kaki sampai tak boleh berjalan. Adik yang ada di rumah ketika itu bawa mak ke hospital.Mak di tahan wad. Saya bergegas dari PD pulang untuk tengok mak. Sangat sayu perasaan saya ketika itu. Saya nekad sampai di Johor saya akan terus poskan VIVIX untuk mak. Saya bekalkan sekali Esp untuk kurangkan gastrik mak. Alhamdulillah selepas seminggu mak back to normal. Mak dah berselera makans emula. Badan mak kembali bertenaga.

Syukur ada vivix shaklee.Siap doctor pun hairan kenapa glucose level dalam darah dah turun dengan drastik.

Bila doc tahu mak makan shaklee.

Dia pun kata


'Oo.patutlaa'

Hihihi.

Dan October 2014 Makdan ayah dapatmengerjakan Haji dengansihatnya.Dan tentunyatidakketinggalanTonik “vivix” kesayanganmakdan ESP nyerturutterbang bersama2 keMekah. Hehe

Alhamdulillah. selepas dapat bonus dari berbisnes shaklee setiap bulan, saya akan hadiahkan 1 botol vivix untuk mak. Mak sentiasa mengeluh.Vivix tukan mahal long. Espl agi..Terima kasihla. Tula ucapan mak setiap kali call dia. Tapi dalam hatisaya rasa syurkur sangat dapat beri sesuatu yang bererti buat dia. Dan yang paling penting kesihatan Mak yang tak boleh di boleh di tukar ganti dengan apa pun.

Syukurditemukandenganvivixshaklee.